Utmärkelse för enastående arbete för Pentagon

Yale Commercial Locks and Hardware i Lenoir City, Tenessee, USA, har fått ett speciellt erkännande för sina förstklassiga produkter och tjänster vid renoveringen av Pentagon.

Yale Commercial Locks and Hardware valdes ut som förstahandsleverantör för upprustningen och renoveringen av Pentagon. Vid ett besök på Yale Commercial Locks and Hardware den 29 november 2006, överlämnade Ed Miller, Ken Hardbower och Patricia Llamas från Federal Security Systems, Inc. en plakett från det amerikanska försvarsdepartementet till Yales vd, Dick Krajewski. Dick Krajewski betonade att utmärkelsen är till hela gruppen – inte till en enskild person.
Kundtjänst på Yale Commercial Locks and Hardware fick också en utmärkelse. Bobby Miller, kundtjänstchef fick ta emot en plakett för sin enastående och engagerade service. Han uppgav att stödet från hans medarbetare och deras sätt att agera i kritiska situationer är de viktigaste faktorerna när det gäller att tillgodose kundernas behov.
Bobby uttryckte också sin uppskattning för de anställda på Federal Security, för det nära samarbete som har utvecklats mellan de båda företagen. Enligt honom är det det goda samarbetet som gjort detta möjligt.
– Vi på Yale Commercial Locks and Hardware känner oss oerhört hedrade av förtroendet som Federal Security Systems, Inc. och Hensel Phelps Construction Company (Pentagons renoveringsentreprenör) har för våra produkter som används till detta viktiga nationella säkerhetsprojekt, säger Dick Krajewski.
– När säkerheten är viktig kan man lita på Yale!